Willis Drummond + Joseba Irazoki

13
Urr
22:00
Donostia, Gipuzkoa
Intxaurrondo K.E.
Sarrera: Aurrez 10 euro. Bertan 12 euro.

willis2018intxa.jpg
Willis Drummond taldeak urriaren 13an zuzeneko CD-DVD-a grabatuko du Donostiako Intxaurrondo K.E.n.  Taldeak hiruko bezala grabatuko duen lehen zuzenekoa izango da, aro berri hau irudikatuko dutelarik audioz eta irudiz. Emanaldia Joseba Irazokik zabalduko du.

Willis Drummond
2007. urtean sortu zen Willis Drummond taldea Baiona hirian, Lapurdin. Urte hauetan guztietan diskoak eta zuzeneko emanaldiak tartekatu dituzte,  Euskal Herria luze zabalean zeharkatuz, eta tartean Europatik zehar zenbait bira burutuz.

Musika bidean taldekide aldaketak jasan dituzte, boskote ere izan zirelarik garai batean hiru gitarraz taularatuz. Egun, taldearen sortzaile izan ziren Xan, Jurgi eta Felix hirukoak defendatzen du banda zuzeneko emanaldietan, taldearen sustraietara itzulia eginez.

Zuzeneko disko honen CD/DVD-a grabaketa aro berri bat irudikatuko du.

Diskografia
- "Anthology" (Autoekozipena, 2007)
- "Willis Drummond" (Bidehuts, 2009)
- "Psilocybenea 2009/09/19" (Bidehuts, 2010)
- "Istanteak" (Bidehuts, 2011)
- "A ala B (Bidehuts, 2012)
- "Tabula Rasa" (Tabula Rasa, 2016)
- "Willis Drummond - Jon Iraundegi" (Banizu Nizuke, 2017) - 2 abesti


Willis Drummond
https://willisdrummond.net/


Sarrerak On-Line salgai
https://tickets.donostiakultura.eus/selection/event/date?productId=101345933491&lang=eu


Joseba Irazoki
https://www.facebook.com/joseba.irazoki

Afitxa
no img

Kronika bat idatzi nahi? Jarri harremanten gurekin


ZABALDU SARE SOZIALETAN


Komentarioak


Talde honen kontzertu gehiago


Emanaldi gehiago Donostian